Postavi kao početnu stranicu

Nedjelja, 25 veljača

Ranking tableta za potenciju - Erozon MAX - Vigrax - Vialafil

Pogledajte koji su najbolji preparati na tržištu

Početna proizvođač privremeno ne radi!

 • Mjesto

  1

  Cijena: 287 KN

  Poručite odmah

  Erozon MAX

  Ocjena redakcije:

  Opis:

  Najveća koncentracija žen-šena i l-arginina od svih preparata dostupnih na tržištu. Prvi učinci uočljivi su nakon prve primjene. Erekcija je očito jača i traje oko 10 minuta duže nego obično. Nakon dva tjedna uzimanja potvrđena je veća seksualna želja i spremnost za još jedan odnos nakon 15-20 minuta. Nakon punog tretmana erekcija je produžena za ukupno 25-30 minuta, primijećeno je znatno veća kontrole nad seksualnim odnosom i veću izdržljivost. Cijena je adekvatna kvaliteti proizvoda. Osim toga proizvod ima potpuno prirodni sastav. Decidirano broj 1 na našoj ljestvici.

  Proizvođač:

  Proizvod stranica:
  Erozon Max
 • Mjesto

  2

  Cijena: 420 KN

  Poručite odmah

  Vigrx

  Ocjena redakcije:

  Opis:

  Sredstvo sa sličnim djelovanjem kao Erozon Max, ali s nižim sadržajem aktivne tvari. Prvi učinci vidljivi nakon 3 dana korištenja – jača je i duža erekcija. Vigrax povećava libido, ali ne povećava kontrolu nad odnosom. Preparat se na pokazuje dobro za ubrzavanje spremnosti za još jedan odnos. Nakon završetka tretmana za drugu erekciju morate još pričekati najmanje 50 minuta. Cijena ne budi nikakve kontroverze. Dobar proizvod, ali samo za jačanje erekcije. Ne možete računati na produljenje ili skraćivanje vremena čekanja na sljedeći seks. Plus za učinkovitost - pakiranje je dovoljno za cijeli mjesec liječenja.

  Proizvođač:
  LEADING EDGE HEALTH

 • Mjesto

  3

  Cijena: 396 KN

  Poručite odmah

  Viaman

  Ocjena redakcije:

  Opis:

  Formula kapsula i gela za masiranje penisa. Gel je ostavljena ljepljivi sloj, koji može biti problematičan u primjeni. Prvi učinci pokazuju se nakon 4 dana korištenja – erekcija se zadržala do kraja odnosa. Nakon što je proveden puni tretman produženo je vrijeme seksualnog odnosa u prosjeku od 10 minuta, ali ne svaki put. Nakon mjesec dana liječenja erekcija postaje jača, ali je ipak istaknuto kako nema kontrolu nad ejakulacijom. Regeneracija nakon seksa traje oko 1 sat. Cijena je blago visoka s obzirom na učinkovitost, tako da je ovaj preparat tek na trećem mjesto na našoj ljestvici.

  Proizvođač:
  Viaman

 • Mjesto

  4

  Cijena: 380 KN

  Poručite odmah

  Permen

  Ocjena redakcije:

  Opis:

  Preparata niskog sadržaja žen-šena, preporučuje se kod prolaznih problema s erekcijom. Nakon uzimanja primijećeno je blago jačanje erekcije, koje traje oko 30 minuta, a zahtijevalo je izravnu stimulaciju za održavanje erekcije. Kako bi se vratila spremnost za sljedeći odnos, trebalo je uzeti sljedeću dozu preparata. Malo pakiranje - 30 tablete dostatne za dva tjedna liječenja. Nema povećana kontrola nad ejakulacijom. Cijena relativno visoka, iako je često moguće preparat kupiti na promociji.

  Proizvođač:
  WALMARK

 • Mjesto

  5

  Cijena: 306 KN

  Poručite odmah

  Clavin

  Ocjena redakcije:

  Opis:

  Vrlo malo pakiranje proizvoda - Proizvođač: preporučuje uzimanje do 4 tablete u isto vrijeme. Pakiranje, je dakle dovoljna samo za tjedan dana korištenja. Djeluje slično kao Viagra - učinkovito, ali pojačanje erekcije primijećeno oko sat vremena nakon uzimanja preparata. Jača erekcija traje oko 1,5 sata. Minus mu je to što se koristi za jednokratno, kratkoročno djelovanje koje ne utječe na ukupno poboljšanje erekcije. Nije također primjećen brži oporavak nakon seksa. Niska cijena, ali i slaba učinkovitost i djelotvornost. Najslabije sredstvo na našoj ljestvici.

  Proizvođač:
  Simply You